Kakelhem Byggservice AB

Hej på er igen alla mina underbara och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Ni är en hel del som har haft frågor och funderingar när det kommer till bygg i Hisings Backa med omnejd, och idag kommer jag skriva ett inlägg om detta, och även tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till. Kakelhem Byggservice AB heter företaget och är ett företag som jag anlitade i höstas, när jag behövde hjälp med att bygga en trappa upp till ingången av mitt hus. Jag fick Kakelhem Byggservice AB som ett tips utav min mamma, som tidigare vänt sig till dem för att få hjälp inom bygg och byggservice. Då min mamma blivit så nöjd med den hjälp som hon fått utav personalen, kändes detta som ett pålitligt och seriöst alternativ för mig. Jag har faktiskt tidigare haft en hel del problem när det kommer till att hitta bra företag inom bygg, och tyvärr har jag stött på många olika företag som sagts kunna hjälpa mig med det som jag behövde, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella.

Kakelhem Byggservice AB är väldigt kunniga inom kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag som detta. Jag kunde tack vare detta känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes otroligt skönt. De visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste när det kommer till ett företag inom bygg. Resultatet blev otroligt bra, och jag är så nöjd med min nya trappa. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Hisings Backa med omnejd att vända er till just Kakelhem Byggservice AB.